Υλικά για 3 μερίδες:

  • 1 φλιτζάνι βρώμη (80 γρ.)
  • ¼ φλιτζανιού γάλα αμυγδάλου χωρίς προσθήκη ζάχαρης (60 ml)
  • 3 ασπράδια αυγού
  • 1 scoop σκόνη πρωτεϊνης
  • 1 κ. του γλυκού στέβια
  • 1 κ. του γλυκού μπέικιν
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 κ. της σούπας (30 γρ. σύνολο) τσιπς σοκολάτας

 

Εκτέλεση:

Τοποθετήστε τη βρώμη, το γάλα αμυγδάλου, τα ασπράδια αυγού, τη σκόνη πρωτεΐνης, τη στέβια και το αλάτι στο μίξερ και αναμείξτε τα. Αλείψτε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι και ανάψτε το μάτι σε μέτρια θερμοκρασία. Τοποθετήστε λίγο από το μείγμα στο τηγάνι και τοποθετήστε πάνω από το μείγμα λίγα από τα τσιπς σοκολάτας. Ψήστε τα pancake από τη μία μεριά και γυρίστε και από την άλλη.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ:

  • 185 θερμίδες ανά μερίδας
  • 22 γρ. υδατανθράκων ανά μερίδα
  • 16 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα
  • 4 γρ. λίπους ανά μερίδα